Train op jouw niveau

Kickboksen in Amersfoort

”We trainen niet om een vechter te worden”
”We trainen als een vechter om fit te worden”

Kickboksen in omgeving Amersfoort

Denk je er over na om te beginnen met kickboksen? Of ben je al zo fit als een vechter? Met Alles of Nick’s wordt je 1 op 1 begeleid om te leren kickboksen in omgeving Amersfoort.

Een van de leukste manieren om actief en fit te worden is met kickboksen. Of dit nou 1 op 1 begeleiding is, of trainen met een kleine groep. Je wordt consistent fitter en sterker doormiddel van een hoge fun factor. Je conditie, kracht en weerbaarheid verhogen hoeft tenslotte helemaal niet lastig te zijn, als je ervan geniet. 

De trainingen die ik geef bestaan uit stoten en trappen. Je leert hierbij alle effectieve technieken door gebruik te maken van zak- en focus pad trainingen.

Veel fanatieke boksers gingen je al voor, die stuk voor stuk de voordelen hebben ervaren. Op je eigen niveau starten is bij ons vanzelfsprekend. Samen gaan we werken aan jouw doelstellingen.

Ik ga graag trainen bij Nick omdat het toegankelijk is. We zijn bekaf na de training maar Nick houdt goed in de gaten dat we geen blessures oplopen.

Githa

40 jaar

Kinderfeestje kickboksen Amersfoort

Het Sportiefste kinderfeestje in omgeving Amersfoort

Wil je een stoer kinderfeestje waar je lekker actief bent? Waarom ga je niet Kickboksen? Dat is het sportiefste kinderfeestje in omgeving Amersfoort. 

Wil je echt een stoer kinderfeestje? Even echt actief zijn samen met je vrienden en vriendinnen? In de cursus leer je alle basistechnieken van het kickboksen. Nadat we met z’n allen beginnen met de warming-up, gaan we lekker beginnen. Op een speelse manier train je met je vrienden onder mijn persoonlijke begeleiding. Contact op het hoofd is niet toegestaan!

We vinden het belangrijk dat iedereen op een leuke, maar vooral op een veilige manier in beweging komt. We hebben respect voor elkaar en passen de technieken op een leuke manier toe. 

Meer weten over dit kinderfeestje voor alle ijzersterke jongens en meisjes? Klik dan links op contact of stel je vraag onderaan de pagina.

 

SMALL GROUP KICKBOKSEN IN AMERSFOORT

Voor wanneer je persoonlijke begeleiding wilt, maar dan in een kleine groep. Fysieke ontlading hebben we nodig in het leven. Waarom zou je alles alleen doen?
Small Group Kickboksen in Amersfoort voor wanneer je het even niet alleen wilt doen. Met twee tot acht sporters beoefen je alle technieken van het kickboksen. Uiteraard begin je gewoon lekker op je eigen niveau, of dit nou beginnend of gevorderd is.

Je kan de groep zelf samenstellen. Lekker met je partner sporten of samen met vrienden en familie, of misschien wel even lekker sparren met die collega die je net iets te vaak in de maling neemt.

De lessen zijn ook geschikt voor beginners want we beginnen lekker laagdrempelig. Op je eigen tempo leer je je conditie en mindset te verbeteren. Je wordt fysiek sterker, en dat merk je!

Meer weten over deze super leuke groepstrainingen? Klik dan links op de contact knop of vraag een vrijblijvende proefles aan onderaan de pagina.

Veel sportplezier!

Kickboksen Amersfoort

Nooit gedacht dat ik op mijn 73ste nog met zoveel plezier zou boksen. Soms moet hij mij over de streep ‘’schreeuwen’’ maar het geeft een kick als ik het gehaald heb. Ik train al 1 ½ jaar met Nick en wil het nog heel lang blijven doen.

Saar

73 jaar

PERSONAL TRAINING IN AMERSFOORT

Wil jij ook sterker worden, een betere conditie en meer energie door de dag heen? Dan is Personal training iets voor jou. Doormiddel van persoonlijke coaching haal jij je fitness doelstellingen
Ik merk dat steeds meer en meer mensen beginnen met personal training om fitter te worden. Een slimme keuze als je t mij vraagt! Met persoonlijke begeleiding bereik je je doelen sneller, veiliger en beter. Kortom, het is een hele slimme zet.

Je hebt altijd iemand die je mentaal kan ondersteunen en coachen tijdens het sporten. Zo wordt sporten nog leuker en nog makkelijker.

Je haalt je doelstellingen sneller met Alles of Nick’s, of dit nou 10 kilo afvallen is, of gewoon beter in je vel zitten. 

Vele ambitieuze sporters gingen je al voor. Benieuwd hoe dat is? Neem dan contact op of ontvang een gratis proefles. 

FITNESS BEFORE BUSINESS (BIZZFIT)

Fit worden voor de dag begint? Met BIZZFIT wordt je scherper dan ooit tevoren. 
Business en sporten gaan sinds begin der tijden al hand in hand. Je wordt fitter, sterker, maar vooral ook scherper. Samen met collega’s begin of eindig je de werkdag met een uitdagende sportieve kickboks training. De les bestaat uit een combinatie van Fitness en kickboksen in Amersfoort.

Sporten op de vroege morgen heeft zo zijn kenmerken: Het brengt je stofwisseling op gang, zet je brein op scherp en geeft je een energie boost zodat je de hele dag beter functioneert.

Dit betekent naast een gezonder lichaam ook een betere werkhouding gedurende dag. Dat is wel zo fijn! 

Benieuwd hoe dat is? Neem dan contact op, of vraag een gratis proefles aan! 

Pittig, leuk, energiek en stress verlagend! Dat had ik niet verwacht. Je wordt echt uitgedaagd, waarbij hij goed rekening houdt met wat ik aan kan.

Albert

55 jaar

OVER NICK

Mijn naam is Nick Meulenkamp, ik ben opgegroeid in Leusden en houd mij sinds jaar en dag bezig met sport. Hierin heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met fitness, kickboksen en voeding.

Het begon allemaal toen ik 10 jaar was en mijn broer mij meenam in Limburg naar een gym in Venlo. Ik maakte kennis met kickboksen en vond het fantastisch om de technieken te leren.

Na het volgen van de opleiding allround fitness trainer en de cursus boksfit trainer, ben ik tegenwoordig werkzaam als fitness lifestyle coach bij Slimstreet in Soest. Momenteel geef ik personal training aan individuen, groepen en mag ik regelmatig een les voorbereiden voor een kinderpartij of hockeyteam.

Mijn trainingen bestaan uit:
– Een fitness programma waarbij we de technieken van het kickboksen beoefenen doormiddel van stoten op de handschoenen en trap/stoot kussens
– Veiligheid en respect is de belangrijkste regel
– Reactie en coördinatie oefeningen
– Conditionele spel elementen
– 60 minuten per training

Keer op keer wordt er bewezen dat de verschillende technieken uit het kickboksen zorgen voor een complete workout die met een lach ervaren wordt. Daarnaast zorgt het vaak voor een regelrechte boost van het zelfvertrouwen, welke weer een positieve uitwerking heeft…. op alles!

 

 

Ervaringen Kickboksen in Amersfoort

Ik train bij Nick omdat ik het boksen heel erg leuk ben gaan vinden op mijn 58ste! Ik ben veel fitter en sterker geworden door de trainingen. Nick is een positieve, enthousiaste trainer die elke week weer afwisselende trainingen geeft. Hij houdt bij bepaalde oefeningen rekening met mijn beperkingen. Ik train iedere week met heel veel plezier!

Caroline

58 jaar

Ik train nu al een tijdje bij Nick, Nick werkte bij mijn sportschool. Toen ik hoorde dat Nick ook privé training gaf was ik daar gelijk enthousiast over! Ik deed een proefles en vond het heel erg leuk! In de trainingen zie je terug dat Nick een leuke maar echt sportieve training geeft! Hij past de training aan op wat jij wil trainen. En is hier heel flexibel in. Ik hield niet van sporten maar na zijn trainingen ga ik er nogsteeds met plezier heen. Kortom hele goeie trainingen een echte aanrader!

Robin

17 jaar

Fan van boksen en ik wilde graag zelf leren boksen. Via een vriend kwam ik bij Nick, waar ik vanaf de 1e les het enorm naar mijn zin had. Vooraf inventariseerde hij zorgvuldig wat ik wilde leren, welke type boksen en of ik op techniek of conditie wilde focussen.

Elke les is weer een uitdaging en na een aantal maanden leer ik snel, bouw ik conditie en techniek op. Nick geeft heldere instructies en zorgt voor een relaxte sfeer tijdens de training. Ik ervaar Nick als een fijne, resultaatgerichte trainer. Het is altijd gezellig en relaxt en haalt ook het uiterste in je naar boven.

De training is pittig, maar de vaak speelse warming up en boks oefeningen op de zak en de pads maken de lessen super leuk!

Xander Goedhart

Xander

20 jaar

info@allesofnickstrainingen.nl
+31 6 49134713

Locatie Leusden
Bavoortseweg 17A, 3833 BM Leusden

Volg mijn Facebook en/of Instagram pagina voor meer foto’s en video’s

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE PROEFLES AAN!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen en lijkt het je leuk om een vrijblijvende proefles te doen?

Alles of Nicks’s | Alle rechten voorbehouden. KVK: 76746178 | Algemene voorwaarden